ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ SOCIAL MEDIA ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΦΙΛ

 

Οι παραγωγές μας συνδέουν τους ανθρώπους με την επιχείρησή σας. Ολοκληρώσαμε έργα παραγωγής βίντεο σε τομείς όπως η κατασκευή, η τεχνολογία, η διαφήμιση, ο τουρισμός και η εκπαίδευση.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε νέους πελάτες, παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο, μοντέρνο και εντυπωσιακό βίντεο που θα τραβήξει την προσοχή..

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ποιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι η δύναμη της εικόνας που σας προσφέρει το εταιρικού βίντεο. Ένα σενάριο που το μετατρέπουμε σε ζωντανή εικόνα γεμάτη πάθος, με πολλή κίνηση, έτοιμο να ξεσηκώσει τις αισθήσεις του θεατή στέλνοντας το δικό σας μοναδικό μήνυμα.

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πριν την παραγωγή του προϊοντικού σας βίντεο γνωρίζουμε καλά το πόσο σκληρά εργαστήκατε, πόσα επενδύσατε , αλλά και πόσες ώρες ξοδέψατε για να δημιουργήσετε το προϊόν σας.  Στην παραγωγή προϊοντικού βίντεο η DIGILAND θα αναδείξει την αξία που δημιουργήσατε μέσα από το ίδιο σας το αποτέλεσμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ

Από την ιδέα περνάμε σε μια ιστορία λίγων δευτερολέπτων ικανή να ζωντανέψει το μήνυμα, απευθείας στις αισθήσεις του θεατή. Για την παραγωγή διαφημιστικού σποτ,  δουλεύoυμε με μοντέρνα σκηνοθετική άποψη, αναδεικνύοντας το πρωτότυπο σενάριο.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η εκδήλωσή σας είναι ένα σημαντικό γεγονός. Με την παραγωγή βίντεο της εκδήλωσης σας γίνεται αξέχαστο.

SOCIAL MEDIA ΒΙΝΤΕΟ

Σύντομη και εντυπωσιακή παρουσίαση της επιχείρησης σας ή των προϊόντων σας, που τραβάει το μάτι σε σχέση με μια στατική φωτογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ANIMATION SPOT

Μια εικόνα είναι 1000 λέξεις και γι’ αυτό πολλές φορές ένα βίντεο με 2D animation, είναι πολύ πιο ελκυστικό στην παρουσίαση μια εταιρικής ταυτότητας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

1. Σχεδιασμός παραγωγής βίντεο

Πρώτος στόχος μας είναι να καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στο απαιτούμενο αποτέλεσμα.Μια συνάντηση από κοντά η μέσω internet θα μας βοηθήσει να κατασκευάσουμε ένα πλάνο για το πως θα σχεδιάσουμε τι θα κινηματογραφήσουμε και τι θα μοντάρουμε ώστε το τελικό αποτέλεσμα να πιάσει τους στόχους του.

2. Διαδικασία κινηματογράφησης

Από τη στιγμή που έχουμε το σχέδιο δράσης δημιουργούμε ένα χρονοδιάγραμμα για το πως θα κινηθούμε με τα γυρίσματα ώστε να γνωρίζει ο πελάτης για το πως θα κινηθούμε σε μέρες και ώρες γυρισμάτων ώστε να είναι όλα προβλεπόμενα για μια άριστη εικόνα στο εταιρικό βίντεο.
Δεν είναι απαραίτητο για ένα διαφημιστικό να υπάρχουν πλάνα βίντεο.

3. Μοντάζ & Επεξεργασία βίντεο

Μαζεύουμε όλα το υλικό που έχουμε από τα γυρίσματα, μαζί και το υλικό που μας έχει δοθεί από την επιχείρηση και ξεκινάμε την δημιουργία του εταιρικού βίντεο σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο. Εικόνα, ήχος και κίνηση συντονίζονται μεταξύ τους για ένα όμορφο και αποδοτικό αποτέλεσμα.

4. Παράδοση και Διανομή βίντεο

Μετά την τελική επεξεργασία του εταιρικού βίντεο ή του διαφημιστικού σποτ, το αρχείο προωθείται στο πελάτη για την τελική έγκριση και τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Εάν υπάρχουν αλλαγές διορθώνονται και το βίντεο μπορεί πλέον χρησιμοποιηθεί για την επιχείρηση, σε οποιδήποτε φορμάτ ζητήσει ο πελάτης..

PORTFOLIO

pop1
pop2
pop3
pop4
pop5
pop6
pop7
pop8
pop9
pop10
pop11
pop12
pop13
pop14
pop15
pop16
pop17
pop18
pop19
pop20
pop21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

2610 267-638 Δευτέρα–Παρασκευή | 9am–5pm

Γερμανού 114, Πάτρα, 26224