Αναπαραγωγή Βίντεο

Έκθεση/Διαγωνισμός Ζωγραφικής & Εικαστικών – Ταξίδι στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας

Εταιρεία: Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας

Έτος παραγωγής: 2022

Info: Διοργάνωση Έκθεσης/Διαγωνισμού Ζωγραφικής & Εικαστικών με τίτλο "Ταξίδι στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, με όχημα τα 200 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821"

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το project αφορά τον διαγωνισμό ζωγραφικής και εικαστικών, των σχολείων της Λευκάδας, με θέμα “Ταξίδι στην Περιφερειακή Ενότηττα Λευκάδας, με όχημα τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821”, καθώς και την φυσική και ηλεκτρονική έκθεση των μαθητικών έργων.

Για την υλοποίηση του project,

• Τοποθετήθηκαν banner και αφίσες σε καντρικά σημεία και καταστήματα της Π.Ε. Λευκάδας

• Μοιράστηκε έντυπο υλικό, καθώς και υλικά ζωγραφικής, σε όλα τα σχολεία της περιοχής της Λευκάδας

• Η ομάδα της Digiland μεταμόρφωσε τον χώρο του αίθριου, του διοικητηρίου , σε χώρο έκθεσης των έργων των μαθητών, ονόματι “Atrium – House of Art”

• Kατασκευάστηκε ιστοσελίδα με όνομα lefkadaxperience.gr στην οποία οι μαθητές μπορούσαν να βρουν το πρόγραμμα της διοργάνωσης, να πάρουν βασικές πληροφορίες για την δημιουργία των έργων τους, καθώς και να θαυμάσουν όλες τις δημιουργίες των υπόλοιπων συμμαθητών τους.
Επίσης δημιουργήθηκαν και οι αντίστοιχοι λογαριασμοί facebook και instagram, απ΄οπου υπήρχε επίσης συνεχής ενημέρωση και διάδοση του διαγωνισμού με χορηγούμενες στοχευμένες διαφημίσεις.

• Δημιουργήθηκε πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των έργων, με δώρο 12 σύγχρονα tablet, για τα πρώτα έργα, καθώς και αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Η εταιρεία μας ήταν παρούσα σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία των μαθητών/γονιών κατά την υποβολή των έργων τους!

Αναρτήθηκαν συνολικά 347 έργα, τα οποία συγκέντρωσαν συνολικά 69.782 ψήφους!

Η Τελετή Έναρξης και Λήξης της διοργάνωσης βιντεοσκοπήθηκε και φωτογραφήθηκε από το προσωπικό μας.
Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την κάλυψη της διοργάνωσης.

Trailer Έκθεσης/Διαγωνισμού

13.12.2021 – Εγκαίνια Έκθεσης

23.12.2021 – Τελετή Λήξης Έκθεσης

Αποτίμηση Διοργάνωσης

elGreek