Back

Video

Connecting brands with audiences

∆ηµιουργούµε παραγωγές µε ελκυστικό περιεχόµενο και σύγχρονο σενάριο. Από τη σύλληψη µέχρι την τελική υλοποίηση εργαζόµαστε µε πάθος και δηµιουργικότητα για να αφηγηθούµε την ιστορία που θέλουµε. ∆ιαφηµιστικά video, εταιρικές ή προϊοντικές παρουσιάσεις, social media campaigns, ό,τι κι αν είναι αυτό που χρειάζεται η κάθε επιχείρηση, φροντίζουµε να επικοινωνήσουµε το µήνυµά της µε τρόπο κατανοητό, έξυπνο και πρωτότυπο.

Έχουµε όλη την ευθύνη της οργάνωσης, παραγωγής, της κινηµατογράφησης και του post production. Για µια ιστορία λίγων δευτερολέπτων χρειάζεται να κάνουµε µέρες γυρισµάτων ή να δουλέψουµε για ώρες στο µοντάζ. Αλλά τελικά αυτό που µετράει είναι η δηµιουργία µιας εµπειρίας που σηµαδεύει το ακροατήριο και µένει στη µνήµη του εκφράζοντας όλα όσα πρεσβεύει ο κάθε πελάτης. Το video παραµένει ένα αξεπέραστο µέσο επικοινωνίας κι εµείς το γνωρίζουµε καλά.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Πρώτος στόχος μας είναι να καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στο απαιτούμενο αποτέλεσμα. Μια συνάντηση από κοντά η μέσω internet θα μας βοηθήσει να κατασκευάσουμε ένα πλάνο για το πως θα σχεδιάσουμε, θα κινηματογραφήσουμε και θα μοντάρουμε, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να πιάσει τους στόχους του.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Από τη στιγμή που έχουμε τον σχεδιασμό, δημιουργούμε ένα χρονοδιάγραμμα κινηματογράφησης/φωτογράφισης, ώστε να γνωρίζει ο πελάτης για το πως θα κινηθούμε σε μέρες και ώρες γυρισμάτων.
Δεν είναι απαραίτητο για ένα διαφημιστικό να υπάρχουν πλάνα βίντεο.

ΜΟΝΤΑΖ / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Αφού συλλέξουμε όλο το υλικό που έχουμε από την βιντεοσκόπηση/φωτογράφιση, μαζί με το υλικό που μας έχει δοθεί από την επιχείρηση και ξεκινάμε την δημιουργία του εταιρικού βίντεο σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο. Εικόνα, ήχος και κίνηση συντονίζονται μεταξύ τους για ένα όμορφο και αποδοτικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ

Μετά την τελική επεξεργασία του εταιρικού βίντεο ή του διαφημιστικού σποτ, το αρχείο προωθείται στο πελάτη για την τελική έγκριση και τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Εάν υπάρχουν αλλαγές διορθώνονται και το βίντεο μπορεί πλέον χρησιμοποιηθεί για την επιχείρηση, σε οποιδήποτε φορμάτ ζητήσει ο πελάτης..

Υπηρεσίες

Εταιρικά Βίντεο

Ο ποιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι η δύναμη της εικόνας που σας προσφέρει το εταιρικού βίντεο. Ένα σενάριο που το μετατρέπουμε σε ζωντανή εικόνα γεμάτη πάθος, με πολλή κίνηση, έτοιμο να ξεσηκώσει τις αισθήσεις του θεατή στέλνοντας το δικό σας μοναδικό μήνυμα.


Προϊοντικά Βίντεο

Πριν την παραγωγή του προϊοντικού σας βίντεο γνωρίζουμε καλά το πόσο σκληρά εργαστήκατε, πόσα επενδύσατε , αλλά και πόσες ώρες ξοδέψατε για να δημιουργήσετε το προϊόν σας. Στην παραγωγή προϊοντικού βίντεο η DIGILAND θα αναδείξει την αξία που δημιουργήσατε μέσα από το ίδιο σας το αποτέλεσμα

Διαφημιστικά Σποτ

Από την ιδέα περνάμε σε μια ιστορία λίγων δευτερολέπτων ικανή να ζωντανέψει το μήνυμα, απευθείας στις αισθήσεις του θεατή. Για την παραγωγή διαφημιστικού σποτ, δουλεύoυμε με μοντέρνα σκηνοθετική άποψη, αναδεικνύοντας το πρωτότυπο σενάριο.


Βίντεο Εκδηλώσεων

Η εκδήλωσή σας είναι ένα σημαντικό γεγονός. Με την παραγωγή βίντεο της εκδήλωσης σας γίνεται αξέχαστο.

Social Media Βίντεο

Σύντομη και εντυπωσιακή παρουσίαση της επιχείρησης σας ή των προϊόντων σας, που τραβάει το μάτι σε σχέση με μια στατική φωτογραφία.

Διαφημιστικά Animation

Μια εικόνα είναι 1000 λέξεις και γι’ αυτό πολλές φορές ένα βίντεο με 2D animation, είναι πολύ πιο ελκυστικό στην παρουσίαση μια εταιρικής ταυτότητας.

Recent Projects

Got a project?
Let’s talk.

Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εδειδίκευσης (RIS3)

View Project

Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ & ΟΧΕ – ΒΑΑ)

View Project

Digiland – Πάσχα 2023

View Project

Avramisgeorge – Social

View Project

Digiland Eshop – Web Spot

View Project

Digiland – Logo Animation

View Project

Digiland Eshop – Rollup Spot

View Project
elGreek