ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία και αποτελεί επένδυση για τον πελάτη. Σκοπός μας είναι η ιστοσελίδα να εξυπηρετεί τις επιχειρηματικές σας βλέψεις, προσελκύοντας το ενδιαφέρον νέων πελατών.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Σχεδιάζουμε δυναμικές, επαγγελματικές και λειτουργικές ιστοσελίδες φιλικές και εύχρηστες για τον πελάτη αλλά και για τους πελάτες του.
Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι responsive, δηλαδή βελτιστοποιημένες για χρήση σε συσκευές όπως, κινητά, tablet, τηλεοράσεις κλπ..
Κύρια πλατφόρμα κατασκευής είναι το δημοφιλές wordpress, το οποίο είναι γρήγορο, ασφαλές και αρκετά εύχρηστο.
Σκοπός μας είναι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας να εξυπηρετήσει τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσελκύοντας το ενδιαφέρον νέων πελατών.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ


Χρησιμοποιώντας servers σε Ελλάδα και Ευρώπη, μπορούμε να φιλοξενήσουμε οποιαδήποτε απλή ή απαιτητική ιστοσελίδα, στις πιο ανταγωνιστκές τιμές της αγοράς!
Αναλαμβάνουμε τις αναβαθμίσεις, τα backup και γενικότερα όλο το κομμάτι της φιλοξενίας, ώστε να μπορείτε απρόσκοπτα να επικεντρωθείτε στην διαχείρισή της, χωρίς να έχετε το άγχος του τεχνικού τομέα..

ΠΡΟΩΘΗΣΗ


Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με το κομμάτι της προώθησης, το οποίο συχνά αναφέρεται ως SEO.
Ο ανταγωνισμός στον τομέα των διαδικτυακών υπηρεσιών είναι τεράστιος. Μέσα από εξειδικευμένες βελτιστοποιήσεις που πραγματοποιούμε προγραμματιστικά, αλλά και χρήση ειδικών εργαλείων, όπως το Google Analytics, καταφέρνουμε να ανεβάσουμε την θέση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, αρκετά σύντομα.
Δεύτερο εργαλείο που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά οι στοχευμένες διαφημίσεις στην Google, Facebook, Instagram κλπ..

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

Ξεκινάμε με την ανάλυση της επιχείρησης του πελάτη, ώστε να καταλήξουμε στο ύφος που θα έχει η ιστοσελίδα.
Ο πελάτης μπορεί να μας βοηθήσει δείχνοντάς μας αντιπροσωπευτικά δείγματα και φυσικά θα του προτείνουμε σχεδιαστικά την άποψή μας.
Παράλληλα εξετάζουμε το περιεχόμενο και οδηγούμε τον πελάτη προς την σωστή συγγραφή κειμένων, χρησιμοποίηση φωτογραφιών κλπ..

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

Αφού έχουμε καταλήξει στο σχεδιαστικό κομμάτι, καθώς και στο περιεχόμενο, οι προγραμματιστές μας ξεκινούν την “μετατροπή” του δημιουργικού σε ιστοσελίδα.
Λαμβάνονται υπ’ όψιν πολλές τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να κατασκευαστεί μια λειτουργική, ασφαλής και εύχρηστη για τον πελάτη ιστοσελίδα…
Σε όλη την διάρκεια της κατασκευής, ο πελάτης, με κωδικούς πρόσβασης που του δίνονται, έχει πρόσβαση στην εξέλιξή της, ώστε αλλαγές, προσθήκες να γίνονται την ώρα της κατασκευής…

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα παρουσιάζεται στον πελάτη, προσέχουμε για οποιαδήποτε λάθη, παραλείψεις και αφού ο πελάτης είναι ευχαριστημένος, ακολουθεί η δωρεάν εκπαίδευσή του από το προσωπικό μας, ώστε να μπορεί να την διαχειριστεί στον μέγιστο βαθμό!
Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, μελλοντική προσθήκη, αλλαγή ζητήσει.
Επίσης προτείνουμε τα απαραίτητα βήματα που χρειάζονται, ώστε η ιστοσελίδα να γίνει γνωστή στο κοινό και να ανέβει στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης…

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Development

Κατασκευή στατικών/δυναμικών Ιστοσελίδων και eshop
Online Apps
Υποστήριξη Ιστοσελίδων
WordPress Development
Joomla Development
PHP Development

Design

Web Design
Σχεδιασμός Λογοτύπου &
Εταιρικής Ταυτότητας
Προώθηση

Google Ads
Διαφημίσεις Facebook
Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO)
Εργαλεία SEO
Google Analytics
Facebook Applications
Google Shopping Ads

Βελτιστοποίηση

Conversion Rate Optimization
Usability Testing
Data Entry

Hosting

Shared Hosting
Κατοχύρωση Domain
Dedicated Server Hosting
High Availability Hosting

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση ιστοσελίδας
Εκπαίδευση eshop
Εκπαίδευση blog
Συνεχής υποστήριξη

PORTFOLIO

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

2610 267-638 Δευτέρα–Παρασκευή | 9am–5pm

Γερμανού 114, Πάτρα, 26224